Uutta toimitilaa Marjamäessä Helsingintien varressa

Päiväys 24.10.2018 07:43
Tyyppi Teollisuus- tai tuotantotila, Halli, Toimisto, Varasto, Muu
Ilmoituksen luonne Myydään
Alue Marjamäki
Katuosoite Kalliokummuntie
Pinta‑ala m2 100-1000
Hinta (eur) sopimuksen mukaan
Kuvaus

Ennakkomarkkinointi! Laadukkaita yritystoimintaan suunniteltuja monitoimitiloja erinomaisella sijainnilla ja omalla tontilla!

Modernit Sikla-hallit rakentuvat suositulle Marjamäen yritysalueelle Lempäälään.

Tilojen premium-luokan varustelu tarjoaa miellyttävän työskentely-ympäristön ja modulaarisuus mahdollistaa tilojen muuntojoustavuuden tulevaisuudessa. Kaikissa tiloissa vakiovarusteena vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä ja lämpimän käyttöveden verkosto. Jokaiseen tilaan mahdollista toteuttaa erillinen käyntiovi esimerkiksi toimistotiloihin, erilleen hallitilasta. Lisäksi jokaisessa tilassa on vakiovarusteena mm. moottoroitu nosto-ovi kaukosäätimellä ja erillisellä käyntiovella, epoksipinnoitettu lattia, lattiakaivo öljyn- ja hiekanerotuksella, viemärivaraus WC:lle, voimavirta sekä koneellinen tulo- ja poistoilma.

Tilat räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaiseksi. Tiloja voidaan myös yhdistellä, joten tilavaihtoehdot yltävät reilusta 80 neliöstä aina 1000 neliön kokoiseen tilaan saakka. Pääset nopeasti ja helposti kiinni yritystoimintaasi, sillä esimerkiksi kiinteistöhuolto on hoidettu puolestasi valmiiksi.

HUOM! Kysy myös vuokrausmahdollisuutta!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lisätietoja:
Siklatilat Oy
Marko Jokitalo
p. 040 834 8408
marko.jokitalo@sikla.fi
www.siklatilat.fi

Yhteystiedot Marko Jokitalo
0408348408
marko.jokitalo@sikla.fi

Kohteen kuvat

« Takaisin